Vacatures in het werkveld:

Industrieel ontwerp

Het werkveld industrieel ontwerp houdt zich bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van producten, systemen of processen die bijdragen aan het oplossen van problemen in diverse sectoren, zoals de maakindustrie, de consumentenelektronica, de medische sector en de transportsector. Industrieel ontwerpers hebben een brede kennis van materialen, productietechnieken en ergonomie, en zijn in staat om technische, esthetische en functionele aspecten van een product in overweging te nemen.
Het ontwerptraject van industrieel ontwerpers omvat vaak meerdere fases, waaronder conceptontwikkeling, prototyping, testen en optimalisatie. Om tot een succesvol ontwerp te komen, werken ze samen met andere disciplines, zoals ingenieurs, marketingteams en productiemedewerkers.
Het doel van industrieel ontwerp is om producten te creëren die esthetisch aantrekkelijk zijn, goed functioneren en gebruiksvriendelijk zijn. Dit kan bijdragen aan het vergroten van de marktwaarde van een product en het verbeteren van de gebruikerservaring.

Niets gevonden.
keyboard_arrow_up