Vacatures in het werkveld:

Milieutechniek

Milieutechniek is voornamelijk gericht op het vinden van technische oplossingen voor het herstellen van het milieu, bijvoorbeeld bij een stuk verontreinigde grond. Als milieutechnisch medewerker kan je te maken krijgen met alle aspecten op het op het gebied van industriële afvalstromen en verontreinigingen. Bijvoorbeeld het opstellen van een plan ter verbetering van de situatie, het ingrijpen bij een milieu-calamiteit, sanering van vervuilde grond of het zuiveren van water of lucht.
Milieutechniek is voor veel projecten van groot belang. Want als bijvoorbeeld blijkt dat de grond voor het bouwen van een kantoorpand vervuild is, dan kan de bouw ernstige vertraging oplopen. Of als blijkt dat het grondwater op een fabrieksterrein vervuild is, dan kan sluiting dreigen.
Wil je aan de slag als milieutechnicus? Hier vind je een overzicht van milieuvacatures:

vacatures-bij-Dar

Relatiebeheerder – Openbare Ruimte

Relatiebeheerder Openbare Ruimte Nijmegen Introductie “Verbinder met toekomstvisie.” Organisatie Dar, gevestigd in de regio Nijmegen, is dé partner voor het schoonhouden van zeven aangesloten gemeenten. Met een breed dienstenpakket op het gebied van afvalbeheer en beheer openbare ruimte, zijn wij toegewijd aan duurzaamheid en kwaliteit. Voor ons team Advies en Relatiebeheer zijn wij op zoek naar een Relatiebeheerder Openbare Ruimte.…
Niveau: MBO
Standplaats: Nijmegen
Specialisatie: (Q)HSE, Advies, Afval, Bouwkunde, Milieu, Milieutechniek, Planologie
keyboard_arrow_up