Ben jij op zoek naar een uitdagende technische baan?

Wil jij werken bij de meest innovatieve en vooruitstrevende bedrijven in Nederland? Dan ben je bij onze technische vacaturebank aan het juiste adres!

JobTec.nl is dé plek waar werkgevers en werknemers in de technische sector samenkomen. Wij bieden een breed scala aan vacatures aan, van startersfuncties tot managementposities, in diverse technische vakgebieden zoals werktuigbouwkunde, elektrotechniek en ICT.

Je vacature onder de aandacht bij jouw doelgroep

Om je vacatures bij zoveel mogelijk relevante werkzoekenden onder de aandacht te brengen, heeft JobTec.nl enkele vakgerelateerde labels opgezet. Afhankelijk van de inhoud van je vacature wordt bepaald waar we jouw vacature weergeven.

Doorplaatsing op Social Media

Als technische vacaturebank is het uiteraard ook belangrijk om aanwezig te zijn op Social Media. Ook hier vinden wij het van belang om kandidaten gericht te bereiken.

Wanneer je een vacature plaatst via het afgeschermde klantgedeelte van JobTec.nl, wordt deze automatisch doorgeplaatst in onze LinkedIn groep, de Facebookpagina en op onze diverse kanalen op X (voorheen Twitter). Deze kanalen zijn ieder gericht op specifieke sectoren. @werkintechniek, @milieujobs@ingenieursjobs@infravacatures en @bouwmatch zijn een paar voorbeelden. Op deze manier heeft u optimaal bereik via social media.

Profiteren van ons netwerk

Als je er voor kiest om je technische vacatures op JobTec.nl te plaatsen profiteer je automatisch van ons uitgebreide netwerk.

Contactgegevens

JobTec.nl
Postadres
Kamillestraat 24
2565RB Den Haag

T. 070-2050520
E. verkoop@jobtec.nl

IBAN NL96INGB0007818723
BTW-nr NL857410799.B01
KVK 68361319

Algemene voorwaarden

keyboard_arrow_up