Vacatures in het werkveld:

Veldwerk

Het werkveld van veldwerk omvat een breed scala aan taken en verantwoordelijkheden. Veldwerk wordt meestal uitgevoerd in de natuurlijke omgeving en kan onder andere betrekking hebben op ecologie, landbouw, geologie, archeologie, bouw en infrastructuur. Vaak is het doel van veldwerk om gegevens te verzamelen die nodig zijn om projecten te plannen, ontwerpen en uit te voeren.
In het veld worden vaak metingen en analyses uitgevoerd, monsters genomen en observaties gedaan. Dit kan bijvoorbeeld betrekking hebben op bodem- en waterkwaliteit, flora en fauna, geologische samenstelling, bouwgrondstoffen en nog veel meer.
Veiligheid is een belangrijk aspect van veldwerk, omdat het werken in de natuurlijke omgeving gevaren met zich meebrengt, zoals ruw terrein, gevaarlijke dieren en weersomstandigheden. Daarom is het van groot belang dat veldwerkers goede risicobeoordelingen uitvoeren en adequate veiligheidsmaatregelen nemen om zichzelf en anderen te beschermen.

vacature-Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling-bij-ecojob

Milieukundig Veldwerker

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een milieukundig veldwerker in de regio Breda of Enschede. Is deze functie wellicht iets voor jou? Reageer dan snel!
Standplaats: Regio Oisterwijk
Specialisatie: Asbest, Bodem, GIS, Veldwerk