Vacatures in het werkveld:

ICT

Het werkveld ICT, oftewel Informatie- en Communicatietechnologie, omvat alle technologieën, tools, software en infrastructuur die gebruikt worden voor de verwerking, opslag, overdracht en analyse van digitale informatie. Het is een breed en continu veranderend veld dat een breed scala aan functies en specialisaties omvat, zoals softwareontwikkeling, systeembeheer, netwerken, cybersecurity, databasemanagement, webontwikkeling, AI, cloud computing en nog veel meer.
ICT speelt een belangrijke rol in bijna alle sectoren van de economie en is daarom van vitaal belang voor organisaties en bedrijven. Binnen ICT worden vaak nieuwe technologieën ontwikkeld, geïmplementeerd en geoptimaliseerd om de efficiëntie en productiviteit te verhogen, problemen op te lossen en nieuwe zakelijke kansen te ontdekken. Professionals in dit veld moeten daarom voortdurend op de hoogte blijven van nieuwe technologieën en trends, en beschikken over sterke probleemoplossende en communicatieve vaardigheden.

vacatures-bij-Aafje

Senior Netwerkbeheerder

Voor onze afdeling zijn wij op zoek naar een netwerkbeheerder. Als senior netwerkbeheerder plan je zelfstandig je werkzaamheden, ben je proactief en help je andere collega’s.
Niveau: HBO
Standplaats: Rotterdam
Specialisatie: ICT
vacatures-bij-Meant2B ICT Professionals

Business- en informatieanalist

Als Business- of Informatieanalist werk je aan uitdagende opdrachten bij grote aansprekende bedrijven. Je werkt samen met professionals in een omgeving met veel aandacht voor vakmanschap, persoonlijke groei en klanttevredenheid.
Niveau: HBO, WO
Specialisatie: ICT
vacatures-bij-Meant2B ICT Professionals

Functioneel Beheerder

Als functioneel beheerder werk je aan uitdagende opdrachten bij grote aansprekende bedrijven. Je werkt samen met professionals in een omgeving met veel aandacht voor vakmanschap, persoonlijke groei en klanttevredenheid.
Niveau: HBO, WO
Specialisatie: ICT
keyboard_arrow_up