Vacatures in het werkveld:

Commercieel-technisch

Commerciële techniek is een werkveld dat zich richt op het verkopen en vermarkten van technische producten en diensten. Commercieel technische professionals zijn gespecialiseerd in het begrijpen van technologie en het vertalen van technische specificaties naar de behoeften van de klant. Zij zijn verantwoordelijk voor het vinden van nieuwe klanten, het onderhouden van bestaande relaties en het bevorderen van de verkoop van technische producten en diensten.
Commercieel technische professionals hebben meestal een technische achtergrond, gecombineerd met vaardigheden op het gebied van verkoop en marketing. Zij werken vaak samen met ingenieurs, ontwerpers en technische specialisten om oplossingen op maat te ontwikkelen voor klanten.
Het werkveld commerciële techniek is van groot belang voor bedrijven die technische producten en diensten aanbieden, omdat zij een essentiële rol spelen in het succesvol verkopen van deze producten en diensten. Het biedt ook veel carrièremogelijkheden voor technisch geschoolde professionals die interesse hebben in sales en marketing.

vacatures-bij-Kitech Recruitment BV

Hoofd Verkoop Binnendienst – Maakindustrie

Lijkt het je leuk om een team met een internationale focus in de maakindustrie te leiden? Vind je de combinatie van techniek, commercie en leidinggeven interessant en vind je het leuk om gedurende de dag diverse talen te horen en klanten tevreden te stellen? Dan is dit de uitdaging van Hoofd Verkoop Binnendienst die je zoekt!
Niveau: HBO, MBO
Standplaats: Waddinxveen
Specialisatie: Commercieel-technisch
keyboard_arrow_up