Vacatures in het werkveld:

Ondergrondse Infra

Het werkveld ondergrondse infra is gericht op het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van ondergrondse infrastructuur, zoals leidingen en kabels voor gas, water, elektriciteit, telecommunicatie en riolering. Dit werk wordt vaak uitgevoerd door specialistische bedrijven die beschikken over specifieke kennis, technologieën en apparatuur. Het werk vereist een goede kennis van geotechnische en geohydrologische aspecten en een zorgvuldige planning om te voorkomen dat de ondergrondse infrastructuur andere ondergrondse objecten, zoals kabels en leidingen, beschadigt.
Het werk kan variëren van het uitvoeren van inspecties en reparaties van bestaande infrastructuur tot het ontwerpen en aanleggen van nieuwe infrastructuren. Ondergrondse infra is van groot belang voor de moderne samenleving en maakt het mogelijk om steden en gebouwen te voorzien van gas, water, elektriciteit, internet en andere belangrijke voorzieningen. Het werk in dit veld is uitdagend en vereist een hoge mate van technische kennis, veiligheid en nauwkeurigheid.

vacatures-bij-Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Senior Inspecteur Gasnetten

Wil jij je verder ontwikkelen in de gas- en energiesector? Heb je ervaring met (rijks)toezicht en inzetten voor de veiligheid van de gasdistributie in Nederland, zowel t.a.v. de bestaande infrastructuur als in het licht van de ontwikkelingen en onzekerheden van de energietransitie? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Niveau: HBO, WO
Standplaats: Den haag
Specialisatie: (Q)HSE, Chemie, Ondergrondse Infra, Veiligheid, Werktuigbouwkunde
vacatures-bij-Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Inspecteur Gasnetten

Wil jij je verder ontwikkelen in de gas- en energiesector? Heb je ervaring met (rijks)toezicht? En wil jij je inzetten voor de veiligheid van de gasdistributie in Nederland, zowel t.a.v. de bestaande infrastructuur als in het licht van de ontwikkelingen en onzekerheden van de energietransitie? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Niveau: HBO, WO
Standplaats: Den Haag
Specialisatie: Chemie, Ondergrondse Infra, Veiligheid, Werktuigbouwkunde
keyboard_arrow_up