Vacatures in het werkveld:

Milieu

Het werkveld milieu omvat de studie en praktijk van het begrijpen, beschermen en verbeteren van de natuurlijke omgeving en de menselijke gezondheid. Dit omvat een breed scala aan disciplines, waaronder milieuwetenschappen, milieubeleid, duurzame ontwikkeling, milieu-educatie en milieutechnologie.
Professionals in het milieu werken vaak voor overheden, non-profitorganisaties, onderzoeksinstituten en bedrijven om de impact van menselijke activiteiten op de natuurlijke omgeving te minimaliseren en duurzame oplossingen te vinden voor de uitdagingen waarmee we worden geconfronteerd, zoals klimaatverandering, verlies van biodiversiteit en vervuiling.
Het milieu is een belangrijk onderwerp geworden in de moderne samenleving, omdat we ons steeds meer bewust worden van de beperkte middelen van de aarde en de noodzaak om ons gedrag te veranderen om een ​​leefbare toekomst voor onszelf en toekomstige generaties te waarborgen.

vacatures-bij-Dar

Relatiebeheerder – Openbare Ruimte

Relatiebeheerder Openbare Ruimte Nijmegen Introductie “Verbinder met toekomstvisie.” Organisatie Dar, gevestigd in de regio Nijmegen, is dé partner voor het schoonhouden van zeven aangesloten gemeenten. Met een breed dienstenpakket op het gebied van afvalbeheer en beheer openbare ruimte, zijn wij toegewijd aan duurzaamheid en kwaliteit. Voor ons team Advies en Relatiebeheer zijn wij op zoek naar een Relatiebeheerder Openbare Ruimte.…
Niveau: MBO
Standplaats: Nijmegen
Specialisatie: (Q)HSE, Advies, Afval, Bouwkunde, Milieu, Milieutechniek, Planologie
vacature-Milieutechnisch veldwerker (in opleiding of zelfstandig)-bij-ecojob

Junior Adviseur Bodem

Voor onze relatie zijn wij op zoek naar een junior adviseur bodem in de regio Leiden. Is deze vacature wellicht iets voor jou?
Standplaats: Regio Leiden
Specialisatie: Bodem, Milieu
vacature-Milieutechnisch veldwerker (in opleiding of zelfstandig)-bij-ecojob

Projectleider Bodemonderzoek

Wij zijn op zoek naar een projectleider bodemonderzoek in de Gemeente Tubbergen. Is deze vacature wellicht iets voor jou?
Standplaats: Regio Almelo
Specialisatie: Bodem, Milieu
keyboard_arrow_up