Vacatures in het werkveld:

Milieu

Het werkveld milieu omvat de studie en praktijk van het begrijpen, beschermen en verbeteren van de natuurlijke omgeving en de menselijke gezondheid. Dit omvat een breed scala aan disciplines, waaronder milieuwetenschappen, milieubeleid, duurzame ontwikkeling, milieu-educatie en milieutechnologie.
Professionals in het milieu werken vaak voor overheden, non-profitorganisaties, onderzoeksinstituten en bedrijven om de impact van menselijke activiteiten op de natuurlijke omgeving te minimaliseren en duurzame oplossingen te vinden voor de uitdagingen waarmee we worden geconfronteerd, zoals klimaatverandering, verlies van biodiversiteit en vervuiling.
Het milieu is een belangrijk onderwerp geworden in de moderne samenleving, omdat we ons steeds meer bewust worden van de beperkte middelen van de aarde en de noodzaak om ons gedrag te veranderen om een ​​leefbare toekomst voor onszelf en toekomstige generaties te waarborgen.

vacature-bij-ecojob

Projectleider Bodem

Ben jij er klaar voor om als spil binnen projecten aan te sturen en te coördineren…… dan willen zij jou graag in hun team!
Standplaats: Regio Friesland
Specialisatie: Bodem, Ecologie, Milieu, Water
vacature-bij-ecojob

Senior Milieu- en Sociaal Adviseur

Wij zijn op zoek naar een Senior Milieu- en Sociaal Adviseur voor een kredietverzekeraar in de regio Amsterdam. Is deze functie wellicht iets voor jou?
Standplaats: Regio Amsterdam
Specialisatie: Milieu, Milieumanagement
keyboard_arrow_up