Vacatures in het werkveld:

Milieu

Het werkveld milieu omvat de studie en praktijk van het begrijpen, beschermen en verbeteren van de natuurlijke omgeving en de menselijke gezondheid. Dit omvat een breed scala aan disciplines, waaronder milieuwetenschappen, milieubeleid, duurzame ontwikkeling, milieu-educatie en milieutechnologie.
Professionals in het milieu werken vaak voor overheden, non-profitorganisaties, onderzoeksinstituten en bedrijven om de impact van menselijke activiteiten op de natuurlijke omgeving te minimaliseren en duurzame oplossingen te vinden voor de uitdagingen waarmee we worden geconfronteerd, zoals klimaatverandering, verlies van biodiversiteit en vervuiling.
Het milieu is een belangrijk onderwerp geworden in de moderne samenleving, omdat we ons steeds meer bewust worden van de beperkte middelen van de aarde en de noodzaak om ons gedrag te veranderen om een ​​leefbare toekomst voor onszelf en toekomstige generaties te waarborgen.

vacatures-bij-Gemeente Maasdriel

Beleidsadviseur milieu

Zet jij graag je tanden in deze nieuwe functie? Kom werken in Maasdriel! Als beleidsadviseur milieu houd jij je bezig met de beleidsontwikkeling- en advisering op de aandachtsgebieden milieu, externe veiligheid en bodem.
Niveau: HBO
Standplaats: Kerkdriel
Specialisatie: Advies, Milieu
vacature-Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling-bij-ecojob

Adviseur Bodem (Junior)

Voor deze relatie zijn wij op zoek naar een junior adviseur bodem in de regio Westland. Is deze vacature wellicht iets voor jou?
Standplaats: Regio Delft
Specialisatie: Bodem, Duurzaamheid, GIS, Milieu