Vacatures in het werkveld:

Milieu

Het werkveld milieu omvat de studie en praktijk van het begrijpen, beschermen en verbeteren van de natuurlijke omgeving en de menselijke gezondheid. Dit omvat een breed scala aan disciplines, waaronder milieuwetenschappen, milieubeleid, duurzame ontwikkeling, milieu-educatie en milieutechnologie.
Professionals in het milieu werken vaak voor overheden, non-profitorganisaties, onderzoeksinstituten en bedrijven om de impact van menselijke activiteiten op de natuurlijke omgeving te minimaliseren en duurzame oplossingen te vinden voor de uitdagingen waarmee we worden geconfronteerd, zoals klimaatverandering, verlies van biodiversiteit en vervuiling.
Het milieu is een belangrijk onderwerp geworden in de moderne samenleving, omdat we ons steeds meer bewust worden van de beperkte middelen van de aarde en de noodzaak om ons gedrag te veranderen om een ​​leefbare toekomst voor onszelf en toekomstige generaties te waarborgen.

vacatures-bij-Boskalis

Ecoloog

Boskalis verandert de kaart van Nederland en daar kan jij als ecoloog aan gaan bijdragen! Wil jij werken aan grote infrastructurele projecten zoals Meanderende Maas of de wegverbreding A2 Het Vonderen-Kerensheide?
Niveau: HBO, WO
Standplaats: Papendrecht
Specialisatie: Milieu, Rivieren en waterwegen, Vergunningen
vacature-Gierzwaluw- en Vleermuisonderzoeker-bij-ecojob

Veldmedewerker Waterbodem

Wij zijn op zoek naar een junior veldwerker waterbodem in de regio Amersfoort. Is deze vacature wellicht iets voor jou?
Standplaats: Regio Amersfoort
Specialisatie: Bodem, Milieu, Veldwerk, Water
keyboard_arrow_up