Vacatures op

HBO

-niveau

Technische beroepen op H.B.O. niveau bieden een breed scala aan carrièremogelijkheden voor mensen die geïnteresseerd zijn in het oplossen van complexe technische problemen. Een H.B.O. technische opleiding omvat onderwerpen als wiskunde, natuurkunde, informatica en engineering.

Enkele voorbeelden van technische beroepen op H.B.O. niveau zijn:

Werktuigbouwkundige: werktuigbouwkundigen ontwerpen, ontwikkelen en verbeteren machines en systemen, van vliegtuigen tot medische apparatuur.

Elektrotechnisch ingenieur: elektrotechnisch ingenieurs werken aan het ontwerpen en ontwikkelen van elektrische systemen en apparaten, zoals elektriciteitsnetwerken en computers.

Civiel ingenieur: civiel ingenieurs ontwerpen en bouwen infrastructuur zoals bruggen, wegen en gebouwen.

Chemisch technoloog: chemisch technologen werken aan het ontwikkelen en verbeteren van chemische processen, zoals de productie van medicijnen of kunststoffen.

Industrieel ontwerper: industrieel ontwerpers creëren producten die functioneel, esthetisch en gebruiksvriendelijk zijn.

Technische beroepen op H.B.O. niveau bieden uitstekende carrièremogelijkheden in een breed scala aan industrieën en sectoren, van lucht- en ruimtevaart tot energie, technologie en gezondheidszorg.

vacatures-bij-Boskalis

Adviseur kabels en leidingen

Als adviseur kabels en leidingen adviseer je tijdens de tender- en uitvoeringsfase over de aanleg en het handhaven van kabels en leidingen bij de realisatie van onder andere (snel)wegen, kademuren, bruggen, tunnels, containerterminals, ligplaatsen en aanlegsteigers.
Niveau: HBO
Standplaats: Papendrecht
Specialisatie: Infra, Ondergrondse Infra
vacatures-bij-Meant2B ICT Professionals

Functioneel Beheerder

Als functioneel beheerder werk je aan uitdagende opdrachten bij grote aansprekende bedrijven. Je werkt samen met professionals in een omgeving met veel aandacht voor vakmanschap, persoonlijke groei en klanttevredenheid.
Niveau: HBO, WO
Standplaats: Nieuwegein
Specialisatie: ICT

Bekijk ook technische vacatures in deze niveaus:

keyboard_arrow_up