Vacatures op

HBO

-niveau

Technische beroepen op H.B.O. niveau bieden een breed scala aan carrièremogelijkheden voor mensen die geïnteresseerd zijn in het oplossen van complexe technische problemen. Een H.B.O. technische opleiding omvat onderwerpen als wiskunde, natuurkunde, informatica en engineering.

Enkele voorbeelden van technische beroepen op H.B.O. niveau zijn:

Werktuigbouwkundige: werktuigbouwkundigen ontwerpen, ontwikkelen en verbeteren machines en systemen, van vliegtuigen tot medische apparatuur.

Elektrotechnisch ingenieur: elektrotechnisch ingenieurs werken aan het ontwerpen en ontwikkelen van elektrische systemen en apparaten, zoals elektriciteitsnetwerken en computers.

Civiel ingenieur: civiel ingenieurs ontwerpen en bouwen infrastructuur zoals bruggen, wegen en gebouwen.

Chemisch technoloog: chemisch technologen werken aan het ontwikkelen en verbeteren van chemische processen, zoals de productie van medicijnen of kunststoffen.

Industrieel ontwerper: industrieel ontwerpers creëren producten die functioneel, esthetisch en gebruiksvriendelijk zijn.

Technische beroepen op H.B.O. niveau bieden uitstekende carrièremogelijkheden in een breed scala aan industrieën en sectoren, van lucht- en ruimtevaart tot energie, technologie en gezondheidszorg.

vacatures-bij-Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Inspecteur Gasnetten

Wil jij je verder ontwikkelen in de gas- en energiesector? Heb je ervaring met (rijks)toezicht? En wil jij je inzetten voor de veiligheid van de gasdistributie in Nederland, zowel t.a.v. de bestaande infrastructuur als in het licht van de ontwikkelingen en onzekerheden van de energietransitie? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Niveau: HBO, WO
Standplaats: Den Haag
Specialisatie: Chemie, Ondergrondse Infra, Veiligheid, Werktuigbouwkunde
vacatures-bij-Meant2B ICT Professionals

Business- en informatieanalist

Als Business- of Informatieanalist werk je aan uitdagende opdrachten bij grote aansprekende bedrijven. Je werkt samen met professionals in een omgeving met veel aandacht voor vakmanschap, persoonlijke groei en klanttevredenheid.
Niveau: HBO, WO
Specialisatie: ICT
vacatures-bij-Meant2B ICT Professionals

Functioneel Beheerder

Als functioneel beheerder werk je aan uitdagende opdrachten bij grote aansprekende bedrijven. Je werkt samen met professionals in een omgeving met veel aandacht voor vakmanschap, persoonlijke groei en klanttevredenheid.
Niveau: HBO, WO
Specialisatie: ICT
vacatures-bij-Dibalex

Senior Constructeur | Machinebouwer

Ben jij een senior constructeur met HBO/MBO-4 Werktuigbouwkunde op zak en heb je de nodige werkervaring? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je een breed scala aan taken hebt? Dan is Dibalex op zoek naar jou!
Niveau: HBO, MBO
Standplaats: Dordrecht
Specialisatie: Werktuigbouwkunde

Bekijk ook technische vacatures in deze niveaus:

keyboard_arrow_up