Vacatures op

HBO

-niveau

Technische beroepen op H.B.O. niveau bieden een breed scala aan carrièremogelijkheden voor mensen die geïnteresseerd zijn in het oplossen van complexe technische problemen. Een H.B.O. technische opleiding omvat onderwerpen als wiskunde, natuurkunde, informatica en engineering.

Enkele voorbeelden van technische beroepen op H.B.O. niveau zijn:

Werktuigbouwkundige: werktuigbouwkundigen ontwerpen, ontwikkelen en verbeteren machines en systemen, van vliegtuigen tot medische apparatuur.

Elektrotechnisch ingenieur: elektrotechnisch ingenieurs werken aan het ontwerpen en ontwikkelen van elektrische systemen en apparaten, zoals elektriciteitsnetwerken en computers.

Civiel ingenieur: civiel ingenieurs ontwerpen en bouwen infrastructuur zoals bruggen, wegen en gebouwen.

Chemisch technoloog: chemisch technologen werken aan het ontwikkelen en verbeteren van chemische processen, zoals de productie van medicijnen of kunststoffen.

Industrieel ontwerper: industrieel ontwerpers creëren producten die functioneel, esthetisch en gebruiksvriendelijk zijn.

Technische beroepen op H.B.O. niveau bieden uitstekende carrièremogelijkheden in een breed scala aan industrieën en sectoren, van lucht- en ruimtevaart tot energie, technologie en gezondheidszorg.

vacatures-bij-Meant2B ICT Professionals

Test automation engineer

Wil je verder ontwikkelen binnen je vakgebied? Je direct thuis voelen bij collega’s, die echt aandacht voor je hebben? Dan ben jij mogelijk de consultant die wij zoeken.
Niveau: HBO, WO
Specialisatie: ICT, Software engineering
vacatures-bij-Boskalis

Ecoloog

Boskalis verandert de kaart van Nederland en daar kan jij als ecoloog aan gaan bijdragen! Wil jij werken aan grote infrastructurele projecten zoals Meanderende Maas of de wegverbreding A2 Het Vonderen-Kerensheide?
Niveau: HBO, WO
Standplaats: Papendrecht
Specialisatie: Milieu, Rivieren en waterwegen, Vergunningen
vacatures-bij-Aafje

Senior Netwerkbeheerder

Voor onze afdeling zijn wij op zoek naar een netwerkbeheerder. Als senior netwerkbeheerder plan je zelfstandig je werkzaamheden, ben je proactief en help je andere collega’s.
Niveau: HBO
Standplaats: Rotterdam
Specialisatie: ICT
vacatures-bij-Dibalex

Senior Constructeur | Machinebouwer

Ben jij een senior constructeur met HBO/MBO-4 Werktuigbouwkunde op zak en heb je de nodige werkervaring? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je een breed scala aan taken hebt? Dan is Dibalex op zoek naar jou!
Niveau: HBO, MBO
Standplaats: Dordrecht
Specialisatie: Werktuigbouwkunde

Bekijk ook technische vacatures in deze niveaus:

keyboard_arrow_up