Vacatures in het werkveld:

Bodem

Het werkveld bodem richt zich op de studie van de bodem en de interactie tussen de bodem en het milieu. Het omvat onderwerpen zoals bodemverontreiniging, bodembeheer, bodemkwaliteit en bodemecologie. Professionals in dit werkveld werken in verschillende sectoren, zoals de landbouwsector, de milieusector en de bouwsector.
Bodemverontreiniging is een belangrijk onderwerp binnen dit werkveld, waarbij professionals zich richten op het opsporen, analyseren en oplossen van vervuilde bodems. Bodembeheer is gericht op het duurzaam gebruik en beheer van de bodem voor verschillende doeleinden, zoals landbouw, natuurbehoud en bouwprojecten.
Bodemkwaliteit is belangrijk voor de productie van gewassen en voor het behoud van natuurlijke habitats. Bodemecologie richt zich op de interactie tussen de bodem en planten, dieren en micro-organismen.
Het werkveld bodem is belangrijk omdat de bodem een essentiële hulpbron is voor de mens en het milieu. Het behoud van een gezonde en vruchtbare bodem is van vitaal belang voor de landbouwproductie, natuurbehoud en het verminderen van de impact van bodemverontreiniging op de menselijke gezondheid en het milieu.
 

vacature-bij-ecojob

Junior Veldwerker

Ben jij klaar voor een dynamische carrière in de wereld van bodemonderzoek en kom je uit de omgeving Westland/Den Haag/Delft/Rotterdam? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Junior Veldwerker om een gezellig team te versterken.
Standplaats: Regio 's-Gravenzande
Specialisatie: Bodem, Milieu, Milieumanagement, Veldwerk
vacature-bij-ecojob

Junior Milieuadviseur

Voor onze relatie zijn wij op zoek naar een Junior Milieuadviseur in de regio Groningen. Is deze vacature wellicht iets voor jou?
Standplaats: Regio Groningen
Specialisatie: Bodem, Duurzaamheid, Milieu
keyboard_arrow_up