Vacatures in het werkveld:

Bodem

Het werkveld bodem richt zich op de studie van de bodem en de interactie tussen de bodem en het milieu. Het omvat onderwerpen zoals bodemverontreiniging, bodembeheer, bodemkwaliteit en bodemecologie. Professionals in dit werkveld werken in verschillende sectoren, zoals de landbouwsector, de milieusector en de bouwsector.
Bodemverontreiniging is een belangrijk onderwerp binnen dit werkveld, waarbij professionals zich richten op het opsporen, analyseren en oplossen van vervuilde bodems. Bodembeheer is gericht op het duurzaam gebruik en beheer van de bodem voor verschillende doeleinden, zoals landbouw, natuurbehoud en bouwprojecten.
Bodemkwaliteit is belangrijk voor de productie van gewassen en voor het behoud van natuurlijke habitats. Bodemecologie richt zich op de interactie tussen de bodem en planten, dieren en micro-organismen.
Het werkveld bodem is belangrijk omdat de bodem een essentiële hulpbron is voor de mens en het milieu. Het behoud van een gezonde en vruchtbare bodem is van vitaal belang voor de landbouwproductie, natuurbehoud en het verminderen van de impact van bodemverontreiniging op de menselijke gezondheid en het milieu.
 

vacature-Junior Adviseur Ecologie-bij-ecojob

Landmeter

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een landmeter in de regio Dordrecht. Is deze vacature wellicht iets voor jou?
Standplaats: Regio Dordrecht
Specialisatie: Bodem, Civiele Techniek
vacature-Junior Adviseur Ecologie-bij-ecojob

Bodem Adviseur

Voor onze relatie zijn wij op zoek naar een bodem adviseur in de omgeving van Rotterdam. Is deze vacature wellicht iets voor jou?
Standplaats: Regio Rotterdam
Specialisatie: Bodem, GIS, Milieu
vacature-Junior Adviseur Ecologie-bij-ecojob

Veldwerker (in opleiding)

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een junior veldwerker in de regio Amsterdam. Is deze vacature iets voor jou? Reageer dan snel! 
Standplaats: Amsterdam
Specialisatie: Bodem, Milieu
vacature-Junior Adviseur Ecologie-bij-ecojob

Projectleider Bodemsanering

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een projectleider bodemsanering in de regio Haarlem. Is deze vacature iets voor jou? Reageer dan snel! 
Standplaats: Amsterdam
Specialisatie: Bodem, Milieu
vacature-Junior Adviseur Ecologie-bij-ecojob

Veldwerker Bodem

Wij zijn op zoek naar een veldwerker in de regio Twente. Is deze vacature wellicht iets voor jou?
Standplaats: Regio Almelo
Specialisatie: Bodem, Milieu, Veldwerk
keyboard_arrow_up