Vacatures in de provincie

Overijssel

De provincie Overijssel heeft een bloeiende technische sector en biedt tal van mogelijkheden voor technisch talent. Of je nu op zoek bent naar een carrière in de werktuigbouwkunde, elektrotechniek, softwareontwikkeling, chemie, of een ander technisch vakgebied, Overijssel biedt een breed scala aan uitdagende en lonende carrièremogelijkheden.
Overijssel staat bekend om zijn innovatieve bedrijven, cutting-edge projecten en hoge standaard van technische expertise. Daarnaast biedt de regio een fantastische levensstijl, met charmante steden en dorpen, prachtige natuurlijke omgevingen zoals de Sallandse Heuvelrug en de IJsseldelta, en een rijke cultuur en geschiedenis.
Werknemers in de technische sector in Overijssel kunnen rekenen op professionele ontwikkelingsmogelijkheden, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een stimulerende werkomgeving. Het salarisniveau is aantrekkelijk en er zijn veel mogelijkheden voor doorgroei en specialisatie.
Kortom, als je een technisch talent bent en op zoek bent naar een uitdagende en lonende carrière, is Overijssel de ideale plek om te werken en te leven.

vacatures-bij-Meant2B ICT Professionals

Business- en informatieanalist

Als Business- of Informatieanalist werk je aan uitdagende opdrachten bij grote aansprekende bedrijven. Je werkt samen met professionals in een omgeving met veel aandacht voor vakmanschap, persoonlijke groei en klanttevredenheid.
Niveau: HBO, WO
Specialisatie: ICT
vacatures-bij-Meant2B ICT Professionals

Functioneel Beheerder

Als functioneel beheerder werk je aan uitdagende opdrachten bij grote aansprekende bedrijven. Je werkt samen met professionals in een omgeving met veel aandacht voor vakmanschap, persoonlijke groei en klanttevredenheid.
Niveau: HBO, WO
Specialisatie: ICT
vacatures-bij-Boskalis

Ontwerpleider Infra

Heb je als ontwerpleider ervaring met infrastructurele of waterbouwkundige projecten? Dan komen we graag met je in contact voor de functie van Ontwerpleider Infra bij Boskalis Nederland.
Niveau: HBO
Standplaats: Papendrecht
Specialisatie: Civiele Techniek, Infra, Ondergrondse Infra, Wegenbouw
keyboard_arrow_up