Vacatures in de provincie

Drenthe

Ben jij op zoek naar technisch werk in de provincie Drenthe? Dan hebben wij de ideale vacature voor jou! Als technicus in Drenthe kun je werken bij innovatieve bedrijven die zich bezighouden met duurzame energie, landbouw, bouw en infrastructuur. Of je nu een ervaren technicus bent of een net afgestudeerde starter, er zijn genoeg mogelijkheden in Drenthe.
Drenthe biedt ook een fantastische levensstijl met prachtige natuur, pittoreske dorpen en bruisende steden als Assen en Emmen. Wonen in Drenthe is betaalbaar en de provincie biedt uitstekende onderwijs- en gezondheidsvoorzieningen.
Daarnaast heeft Drenthe een goed onderhouden infrastructuur en een gemakkelijke toegang tot belangrijke steden in Nederland en Duitsland. Dit maakt het een ideale locatie om te werken en te wonen.
Solliciteer vandaag nog op een technische vacature in Drenthe en ontdek deze prachtige provincie terwijl je werkt aan uitdagende projecten en je professionele vaardigheden verbetert.

vacatures-bij-Meant2B ICT Professionals

.NET developer

Als .NET Developer werk je aan uitdagende opdrachten bij grote aansprekende bedrijven. Je werkt samen met professionals in een omgeving met veel aandacht voor vakmanschap, persoonlijke groei en klanttevredenheid.
Niveau: HBO, WO
Specialisatie: ICT
vacatures-bij-Meant2B ICT Professionals

JAVA developer

Als Java Developer werk je aan uitdagende opdrachten bij grote aansprekende bedrijven. Je werkt samen met professionals in een omgeving met veel aandacht voor vakmanschap, persoonlijke groei en klanttevredenheid.
Niveau: HBO
Specialisatie: ICT
vacatures-bij-Meant2B ICT Professionals

Test automation engineer

Wil je verder ontwikkelen binnen je vakgebied? Je direct thuis voelen bij collega’s, die echt aandacht voor je hebben? Dan ben jij mogelijk de consultant die wij zoeken.
Niveau: HBO, WO
Specialisatie: ICT, Software engineering
keyboard_arrow_up