Vacatures in de provincie

Flevoland

Ben jij op zoek naar een technische functie in de provincie Flevoland? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Flevoland biedt talloze mogelijkheden voor technisch talent, van elektrotechniek en werktuigbouwkunde tot IT en duurzame energie.
Als technicus in Flevoland kun je werken bij innovatieve bedrijven die zich bezighouden met duurzame energieopwekking, waterbeheer, landbouw en logistiek. Flevoland heeft een gunstige locatie, nabij belangrijke steden als Amsterdam en Utrecht, en biedt uitstekende woon-werkverkeer mogelijkheden.
Flevoland biedt ook een fantastische levensstijl met een uitgestrekt landschap en waterwegen die perfect zijn om te varen, vissen en andere recreatieve activiteiten. Er zijn vele gezellige dorpen en steden zoals Almere, Lelystad en Dronten waar het goed wonen is.
Solliciteer vandaag nog op een technische vacature in Flevoland en start je carrière in deze prachtige provincie. Met uitdagende projecten en professionele ontwikkelingsmogelijkheden ben je verzekerd van een dynamische en boeiende carrière.

vacatures-bij-Meant2B ICT Professionals

.NET developer

Als .NET Developer werk je aan uitdagende opdrachten bij grote aansprekende bedrijven. Je werkt samen met professionals in een omgeving met veel aandacht voor vakmanschap, persoonlijke groei en klanttevredenheid.
Niveau: HBO, WO
Specialisatie: ICT
vacatures-bij-Meant2B ICT Professionals

JAVA developer

Als Java Developer werk je aan uitdagende opdrachten bij grote aansprekende bedrijven. Je werkt samen met professionals in een omgeving met veel aandacht voor vakmanschap, persoonlijke groei en klanttevredenheid.
Niveau: HBO
Specialisatie: ICT
vacatures-bij-Meant2B ICT Professionals

Test automation engineer

Wil je verder ontwikkelen binnen je vakgebied? Je direct thuis voelen bij collega’s, die echt aandacht voor je hebben? Dan ben jij mogelijk de consultant die wij zoeken.
Niveau: HBO, WO
Specialisatie: ICT, Software engineering
keyboard_arrow_up