Vacatures in de provincie

Limburg

Werken in de techniek in de provincie Limburg biedt een geweldige combinatie van uitdagend werk en een fantastische levensstijl. Limburg heeft een bloeiende technische sector met tal van mogelijkheden voor technisch talent.
Limburg biedt een bruisende en inspirerende werkomgeving, met innovatieve bedrijven die werken aan cutting-edge projecten op het gebied van duurzame energie, werktuigbouwkunde, elektrotechniek, chemie, en meer.
Daarnaast heeft Limburg een rijke cultuur en geschiedenis, prachtige natuurgebieden zoals de Limburgse heuvels en de Maasvallei, en charmante steden en dorpen zoals Maastricht, Venlo en Roermond. Limburg is ook goed bereikbaar via de weg, het spoor en het water.
Werknemers in de technische sector in Limburg kunnen rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden, professionele ontwikkelingsmogelijkheden en een goede work-life balance. Het salarisniveau is aantrekkelijk en er zijn veel mogelijkheden voor groei en specialisatie.
Kortom, werken in de technische sector in Limburg biedt een ideale mix van uitdagend werk, professionele ontwikkeling en een fantastische levensstijl.

vacatures-bij-Meant2B ICT Professionals

Business- en informatieanalist

Als Business- of Informatieanalist werk je aan uitdagende opdrachten bij grote aansprekende bedrijven. Je werkt samen met professionals in een omgeving met veel aandacht voor vakmanschap, persoonlijke groei en klanttevredenheid.
Niveau: HBO, WO
Specialisatie: ICT
vacatures-bij-Meant2B ICT Professionals

Test automation engineer

Wil je verder ontwikkelen binnen je vakgebied? Je direct thuis voelen bij collega’s, die echt aandacht voor je hebben? Dan ben jij mogelijk de consultant die wij zoeken.
Niveau: HBO, WO
Standplaats: Nieuwegein
Specialisatie: ICT, Software engineering
vacatures-bij-Meant2B ICT Professionals

.NET developer

Als .NET Developer werk je aan uitdagende opdrachten bij grote aansprekende bedrijven. Je werkt samen met professionals in een omgeving met veel aandacht voor vakmanschap, persoonlijke groei en klanttevredenheid.
Niveau: HBO, WO
Standplaats: Nieuwegein
Specialisatie: ICT
vacatures-bij-Meant2B ICT Professionals

JAVA developer

Als Java Developer werk je aan uitdagende opdrachten bij grote aansprekende bedrijven. Je werkt samen met professionals in een omgeving met veel aandacht voor vakmanschap, persoonlijke groei en klanttevredenheid.
Niveau: HBO
Standplaats: Nieuwegein
Specialisatie: ICT
keyboard_arrow_up