Vacatures in de provincie

Zuid-Holland

Ben jij op zoek naar een uitdagende technische vacature in de provincie Zuid-Holland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met een bloeiende industrie en een sterke economie biedt Zuid-Holland talloze mogelijkheden voor technisch talent.
Of je nu een ervaren technicus bent of net afgestudeerd, er is altijd een baan die past bij jouw vaardigheden en interesses. Van softwareontwikkelaars tot elektrotechnici en van mechanische engineers tot IT-specialisten, er is een breed scala aan functies beschikbaar.
Bovendien biedt de provincie Zuid-Holland een fantastische levensstijl met bruisende steden als Rotterdam, Den Haag en Leiden, en prachtige stranden en natuurgebieden. Woon-werkverkeer is gemakkelijk en efficiënt dankzij de uitstekende openbaar vervoersverbindingen en de fietsinfrastructuur.
Waar wacht je nog op? Solliciteer vandaag nog op een van de vele technische vacatures in de provincie Zuid-Holland en zet de volgende stap in je carrière!

vacatures-bij-Meant2B ICT Professionals

Business- en informatieanalist

Als Business- of Informatieanalist werk je aan uitdagende opdrachten bij grote aansprekende bedrijven. Je werkt samen met professionals in een omgeving met veel aandacht voor vakmanschap, persoonlijke groei en klanttevredenheid.
Niveau: HBO, WO
Specialisatie: ICT
vacatures-bij-Meant2B ICT Professionals

Functioneel Beheerder

Als functioneel beheerder werk je aan uitdagende opdrachten bij grote aansprekende bedrijven. Je werkt samen met professionals in een omgeving met veel aandacht voor vakmanschap, persoonlijke groei en klanttevredenheid.
Niveau: HBO, WO
Specialisatie: ICT
vacatures-bij-Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Senior Inspecteur Gasnetten

Wil jij je verder ontwikkelen in de gas- en energiesector? Heb je ervaring met (rijks)toezicht en inzetten voor de veiligheid van de gasdistributie in Nederland, zowel t.a.v. de bestaande infrastructuur als in het licht van de ontwikkelingen en onzekerheden van de energietransitie? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Niveau: HBO, WO
Standplaats: Den haag
Specialisatie: (Q)HSE, Chemie, Ondergrondse Infra, Veiligheid, Werktuigbouwkunde
vacatures-bij-Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Inspecteur Gasnetten

Wil jij je verder ontwikkelen in de gas- en energiesector? Heb je ervaring met (rijks)toezicht? En wil jij je inzetten voor de veiligheid van de gasdistributie in Nederland, zowel t.a.v. de bestaande infrastructuur als in het licht van de ontwikkelingen en onzekerheden van de energietransitie? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Niveau: HBO, WO
Standplaats: Den Haag
Specialisatie: Chemie, Ondergrondse Infra, Veiligheid, Werktuigbouwkunde
keyboard_arrow_up