Vacatures in de provincie

Groningen

Werken in de techniek in de provincie Groningen is ontzettend leuk en uitdagend! Groningen heeft een bloeiende technische industrie met talloze kansen voor technisch talent.
De provincie Groningen biedt veel kansen voor technisch talent, met innovatieve bedrijven en start-ups die werken aan baanbrekende projecten op het gebied van duurzame energie, ICT, werktuigbouwkunde, chemie en meer.
Daarnaast biedt Groningen een fantastische levensstijl, met een bruisende studentencultuur, prachtige natuurgebieden zoals het Lauwersmeer, en charmante dorpen en steden als Groningen, Winschoten en Veendam. Groningen heeft ook een uitstekende infrastructuur met goede verbindingen over de weg, het spoor en het water.
Werknemers in de technische sector in Groningen kunnen rekenen op professionele ontwikkelingsmogelijkheden en een uitdagende werkomgeving. Het salarisniveau is ook zeer aantrekkelijk en er zijn veel mogelijkheden voor doorgroei en specialisatie.
Kortom, werken in de technische sector in de provincie Groningen biedt een perfecte combinatie van uitdagend werk, professionele ontwikkeling en een fantastische levensstijl.

vacatures-bij-Meant2B ICT Professionals

Test automation engineer

Wil je verder ontwikkelen binnen je vakgebied? Je direct thuis voelen bij collega’s, die echt aandacht voor je hebben? Dan ben jij mogelijk de consultant die wij zoeken.
Niveau: HBO, WO
Specialisatie: ICT, Software engineering
vacatures-bij-Meant2B ICT Professionals

.NET developer

Als .NET Developer werk je aan uitdagende opdrachten bij grote aansprekende bedrijven. Je werkt samen met professionals in een omgeving met veel aandacht voor vakmanschap, persoonlijke groei en klanttevredenheid.
Niveau: HBO, WO
Specialisatie: ICT
vacatures-bij-Meant2B ICT Professionals

JAVA developer

Als Java Developer werk je aan uitdagende opdrachten bij grote aansprekende bedrijven. Je werkt samen met professionals in een omgeving met veel aandacht voor vakmanschap, persoonlijke groei en klanttevredenheid.
Niveau: HBO
Specialisatie: ICT
keyboard_arrow_up