Vacatures in de provincie

Friesland

Wil jij werken in de technische sector in de prachtige provincie Friesland? Dan heb je geluk! Friesland heeft een bloeiende technische industrie met talloze kansen voor technisch talent.
Of je nu een ervaren technicus bent of net bent afgestudeerd, er zijn vele mogelijkheden voor technisch werk in Friesland. Denk hierbij aan vacatures in de elektrotechniek, werktuigbouwkunde, IT, duurzame energie, en meer.
Friesland biedt ook een fantastische levensstijl met pittoreske dorpen, bruisende steden als Leeuwarden en Sneek, en prachtige meren en natuur. Wonen in Friesland is betaalbaar en er zijn uitstekende voorzieningen op het gebied van onderwijs en gezondheidszorg.
Daarnaast biedt Friesland uitstekende woon-werkverkeer mogelijkheden en is het goed bereikbaar via de weg, het spoor en het water. Kortom, Friesland is de ideale locatie om te werken en te wonen.
Solliciteer vandaag nog op een technische vacature in Friesland en ontdek deze prachtige provincie terwijl je werkt aan uitdagende projecten en je professionele vaardigheden verbetert.

vacatures-bij-Meant2B ICT Professionals

Business- en informatieanalist

Als Business- of Informatieanalist werk je aan uitdagende opdrachten bij grote aansprekende bedrijven. Je werkt samen met professionals in een omgeving met veel aandacht voor vakmanschap, persoonlijke groei en klanttevredenheid.
Niveau: HBO, WO
Specialisatie: ICT
vacatures-bij-Meant2B ICT Professionals

Functioneel Beheerder

Als functioneel beheerder werk je aan uitdagende opdrachten bij grote aansprekende bedrijven. Je werkt samen met professionals in een omgeving met veel aandacht voor vakmanschap, persoonlijke groei en klanttevredenheid.
Niveau: HBO, WO
Specialisatie: ICT
vacatures-bij-Boskalis

Ontwerpleider Infra

Heb je als ontwerpleider ervaring met infrastructurele of waterbouwkundige projecten? Dan komen we graag met je in contact voor de functie van Ontwerpleider Infra bij Boskalis Nederland.
Niveau: HBO
Standplaats: Papendrecht
Specialisatie: Civiele Techniek, Infra, Ondergrondse Infra, Wegenbouw
keyboard_arrow_up