Vacatures in de provincie

Friesland

Wil jij werken in de technische sector in de prachtige provincie Friesland? Dan heb je geluk! Friesland heeft een bloeiende technische industrie met talloze kansen voor technisch talent.
Of je nu een ervaren technicus bent of net bent afgestudeerd, er zijn vele mogelijkheden voor technisch werk in Friesland. Denk hierbij aan vacatures in de elektrotechniek, werktuigbouwkunde, IT, duurzame energie, en meer.
Friesland biedt ook een fantastische levensstijl met pittoreske dorpen, bruisende steden als Leeuwarden en Sneek, en prachtige meren en natuur. Wonen in Friesland is betaalbaar en er zijn uitstekende voorzieningen op het gebied van onderwijs en gezondheidszorg.
Daarnaast biedt Friesland uitstekende woon-werkverkeer mogelijkheden en is het goed bereikbaar via de weg, het spoor en het water. Kortom, Friesland is de ideale locatie om te werken en te wonen.
Solliciteer vandaag nog op een technische vacature in Friesland en ontdek deze prachtige provincie terwijl je werkt aan uitdagende projecten en je professionele vaardigheden verbetert.

vacatures-bij-Meant2B ICT Professionals

.NET developer

Als .NET Developer werk je aan uitdagende opdrachten bij grote aansprekende bedrijven. Je werkt samen met professionals in een omgeving met veel aandacht voor vakmanschap, persoonlijke groei en klanttevredenheid.
Niveau: HBO, WO
Specialisatie: ICT
vacatures-bij-Meant2B ICT Professionals

JAVA developer

Als Java Developer werk je aan uitdagende opdrachten bij grote aansprekende bedrijven. Je werkt samen met professionals in een omgeving met veel aandacht voor vakmanschap, persoonlijke groei en klanttevredenheid.
Niveau: HBO
Specialisatie: ICT
vacatures-bij-Meant2B ICT Professionals

Test automation engineer

Wil je verder ontwikkelen binnen je vakgebied? Je direct thuis voelen bij collega’s, die echt aandacht voor je hebben? Dan ben jij mogelijk de consultant die wij zoeken.
Niveau: HBO, WO
Specialisatie: ICT, Software engineering
keyboard_arrow_up