Vacatures in de provincie

Noord-Holland

Zoek je een uitdagende technische baan in de provincie Noord-Holland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met de vele grote steden en een bloeiende industrie biedt Noord-Holland talloze kansen voor technisch talent.
Of je nu een ervaren technicus bent of net bent afgestudeerd, er zijn altijd passende vacatures beschikbaar. Van elektrotechnici tot softwareontwikkelaars en van civiele ingenieurs tot IT-specialisten, er is een breed scala aan functies beschikbaar.
Bovendien biedt de provincie Noord-Holland een fantastische levensstijl met bruisende steden als Amsterdam, Haarlem en Alkmaar, en prachtige stranden en natuurgebieden. Woon-werkverkeer is gemakkelijk en efficiënt dankzij de uitstekende openbaar vervoersverbindingen en de fietsinfrastructuur.
Maak gebruik van de vele kansen in Noord-Holland en solliciteer vandaag nog op een technische vacature die bij jou past. Start je carrière in deze mooie provincie en geef je toekomst een boost!

vacatures-bij-Meant2B ICT Professionals

.NET developer

Als .NET Developer werk je aan uitdagende opdrachten bij grote aansprekende bedrijven. Je werkt samen met professionals in een omgeving met veel aandacht voor vakmanschap, persoonlijke groei en klanttevredenheid.
Niveau: HBO, WO
Specialisatie: ICT
vacatures-bij-Meant2B ICT Professionals

JAVA developer

Als Java Developer werk je aan uitdagende opdrachten bij grote aansprekende bedrijven. Je werkt samen met professionals in een omgeving met veel aandacht voor vakmanschap, persoonlijke groei en klanttevredenheid.
Niveau: HBO
Specialisatie: ICT
vacatures-bij-Meant2B ICT Professionals

Test automation engineer

Wil je verder ontwikkelen binnen je vakgebied? Je direct thuis voelen bij collega’s, die echt aandacht voor je hebben? Dan ben jij mogelijk de consultant die wij zoeken.
Niveau: HBO, WO
Specialisatie: ICT, Software engineering
keyboard_arrow_up