Vacatures in het werkveld:

Bouwkunde

Het werkveld bouwkunde richt zich op het ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden van gebouwen, bruggen, wegen en andere constructies. Het omvat verschillende disciplines zoals architectuur, constructietechniek, installatietechniek, bouwmanagement en bouwfysica.
Professionals in de bouwkunde werken in verschillende sectoren, zoals de bouwsector, de vastgoedsector en de overheid. Ze zijn betrokken bij verschillende fasen van een bouwproject, van conceptontwikkeling tot ontwerp, bouw en onderhoud.
Binnen de bouwkunde is duurzaamheid een belangrijk onderwerp. Professionals in dit werkveld zijn bezig met het ontwerpen van energiezuinige gebouwen en het verminderen van de CO2-uitstoot in de bouwsector.
Het werkveld bouwkunde is van vitaal belang voor de samenleving omdat het zorgt voor de gebouwen en infrastructuur die we dagelijks gebruiken. Het is ook belangrijk voor de economie, omdat de bouwsector een belangrijke werkgever is en bijdraagt aan de groei van de vastgoedmarkt.

vacatures-bij-Dar

Relatiebeheerder – Openbare Ruimte

Relatiebeheerder Openbare Ruimte Nijmegen Introductie “Verbinder met toekomstvisie.” Organisatie Dar, gevestigd in de regio Nijmegen, is dé partner voor het schoonhouden van zeven aangesloten gemeenten. Met een breed dienstenpakket op het gebied van afvalbeheer en beheer openbare ruimte, zijn wij toegewijd aan duurzaamheid en kwaliteit. Voor ons team Advies en Relatiebeheer zijn wij op zoek naar een Relatiebeheerder Openbare Ruimte.…
Niveau: MBO
Standplaats: Nijmegen
Specialisatie: (Q)HSE, Advies, Afval, Bouwkunde, Milieu, Milieutechniek, Planologie
keyboard_arrow_up