Vacatures in het werkveld:

Besturingstechniek

Het werkveld besturingstechniek houdt zich bezig met het ontwerpen, programmeren, onderhouden en optimaliseren van automatiseringssystemen in de industrie, zoals machines en processen. Besturingstechniek is van essentieel belang in de industrie omdat het helpt bij het verhogen van de efficiëntie, verlagen van de kosten en het verbeteren van de kwaliteit en veiligheid van productieprocessen.
Professionals in dit werkveld werken met verschillende besturingssystemen, waaronder PLC’s, SCADA, DCS en HMI, en gebruiken verschillende programmeertalen, zoals Ladder, Function Block en Structured Text. Ze werken in verschillende sectoren, zoals de voedingsmiddelenindustrie, chemische industrie, farmaceutische industrie, automotive industrie en de procesindustrie.
Het werkveld besturingstechniek is belangrijk omdat het bijdraagt aan de automatisering en optimalisatie van productieprocessen, wat de efficiëntie en productiviteit verhoogt. Bovendien kan het de veiligheid en kwaliteit van processen verbeteren en bijdragen aan duurzaamheid door het verminderen van energieverbruik en afvalproductie.

Niets gevonden.
keyboard_arrow_up