Vacatures in het werkveld:

Advies

Het werkveld advies in de techniek omvat het leveren van deskundig advies en consultancydiensten aan bedrijven en organisaties in verschillende technische sectoren. Dit omvat bijvoorbeeld ingenieursbureaus, productiebedrijven, bouwbedrijven, energiebedrijven en technologiebedrijven.
Professionals in dit werkveld zijn experts in hun vakgebied en hebben vaak een achtergrond in de technische wetenschappen of techniek. Hun werk varieert van projectmanagement en ontwerp tot technisch advies en due diligence-onderzoeken.
Het advies in de techniek speelt een belangrijke rol bij het ondersteunen van bedrijven en organisaties bij het realiseren van hun technische doelstellingen en bij het vinden van oplossingen voor complexe technische uitdagingen. Het is een dynamisch en divers werkveld dat zich snel ontwikkelt door technologische ontwikkelingen en de toenemende vraag naar duurzame oplossingen en innovatie.

vacatures-bij-Gemeente Maasdriel

Beleidsadviseur milieu

Zet jij graag je tanden in deze nieuwe functie? Kom werken in Maasdriel! Als beleidsadviseur milieu houd jij je bezig met de beleidsontwikkeling- en advisering op de aandachtsgebieden milieu, externe veiligheid en bodem.
Niveau: HBO
Standplaats: Kerkdriel
Specialisatie: Advies, Milieu