Vacatures in het werkveld:

Advies

Het werkveld advies in de techniek omvat het leveren van deskundig advies en consultancydiensten aan bedrijven en organisaties in verschillende technische sectoren. Dit omvat bijvoorbeeld ingenieursbureaus, productiebedrijven, bouwbedrijven, energiebedrijven en technologiebedrijven.
Professionals in dit werkveld zijn experts in hun vakgebied en hebben vaak een achtergrond in de technische wetenschappen of techniek. Hun werk varieert van projectmanagement en ontwerp tot technisch advies en due diligence-onderzoeken.
Het advies in de techniek speelt een belangrijke rol bij het ondersteunen van bedrijven en organisaties bij het realiseren van hun technische doelstellingen en bij het vinden van oplossingen voor complexe technische uitdagingen. Het is een dynamisch en divers werkveld dat zich snel ontwikkelt door technologische ontwikkelingen en de toenemende vraag naar duurzame oplossingen en innovatie.

vacatures-bij-Dar

Relatiebeheerder – Openbare Ruimte

Relatiebeheerder Openbare Ruimte Nijmegen Introductie “Verbinder met toekomstvisie.” Organisatie Dar, gevestigd in de regio Nijmegen, is dé partner voor het schoonhouden van zeven aangesloten gemeenten. Met een breed dienstenpakket op het gebied van afvalbeheer en beheer openbare ruimte, zijn wij toegewijd aan duurzaamheid en kwaliteit. Voor ons team Advies en Relatiebeheer zijn wij op zoek naar een Relatiebeheerder Openbare Ruimte.…
Niveau: MBO
Standplaats: Nijmegen
Specialisatie: (Q)HSE, Advies, Afval, Bouwkunde, Milieu, Milieutechniek, Planologie
keyboard_arrow_up