Vacatures in het werkveld:

(Q)HSE

(Q)HSE staat voor Quality, Health, Safety, and Environment. Het is een werkveld dat zich richt op het waarborgen van de kwaliteit van producten en diensten, de gezondheid en veiligheid van medewerkers en het minimaliseren van de impact van menselijke activiteiten op het milieu.
Professionals in dit werkveld zijn verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van beleid, procedures en programma’s om ervoor te zorgen dat organisaties voldoen aan wettelijke eisen en normen op het gebied van kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu. Ze identificeren risico’s en ontwikkelen plannen om deze te beheersen en te verminderen, en bieden training en ondersteuning aan medewerkers om hen te helpen veilig en gezond te blijven op het werk.
(Q)HSE is een belangrijk onderwerp geworden voor bedrijven en organisaties over de hele wereld, omdat het niet alleen helpt om veiligere en gezondere werkplekken te creëren, maar ook bijdraagt ​​aan de duurzame ontwikkeling en bescherming van onze planeet.

vacatures-bij-Dar

Relatiebeheerder – Openbare Ruimte

Relatiebeheerder Openbare Ruimte Nijmegen Introductie “Verbinder met toekomstvisie.” Organisatie Dar, gevestigd in de regio Nijmegen, is dé partner voor het schoonhouden van zeven aangesloten gemeenten. Met een breed dienstenpakket op het gebied van afvalbeheer en beheer openbare ruimte, zijn wij toegewijd aan duurzaamheid en kwaliteit. Voor ons team Advies en Relatiebeheer zijn wij op zoek naar een Relatiebeheerder Openbare Ruimte.…
Niveau: MBO
Standplaats: Nijmegen
Specialisatie: (Q)HSE, Advies, Afval, Bouwkunde, Milieu, Milieutechniek, Planologie
keyboard_arrow_up