Vacatures in het werkveld:

Mechanica

Het werkveld mechanica houdt zich bezig met de beweging van objecten en de krachten die daarbij worden uitgeoefend. Het omvat het ontwerpen, analyseren, fabriceren en onderhouden van mechanische systemen en componenten. Dit kan variëren van kleine onderdelen, zoals tandwielen en lagers, tot grote systemen, zoals bruggen en turbines.
Binnen het werkveld mechanica zijn er verschillende specialisaties, waaronder productontwerp, materiaalkunde, tribologie, dynamica, controle en automatisering. Productontwerp houdt zich bezig met het ontwerpen van mechanische systemen en componenten, terwijl materiaalkunde zich richt op de eigenschappen en toepassingen van materialen. Tribologie richt zich op het bestuderen van wrijving en slijtage, en dynamica behandelt de beweging en krachten van systemen.
Controle en automatisering zijn belangrijke aspecten van het werkveld mechanica, omdat veel mechanische systemen tegenwoordig worden geautomatiseerd. Hierbij worden sensoren, actuatoren en software gebruikt om de beweging en krachten van het systeem te regelen. Het werkveld mechanica heeft toepassingen in verschillende industrieën, waaronder de automobielindustrie, lucht- en ruimtevaart, machinebouw, energie en defensie.

vacatures-bij-MB Recruitment

Field Service Engineer WTB

Wil je werken als field service engineer bij een internationale machinebouwer? Heb je verstand van mechanica en vind je het geen probleem om 90% van de tijd van huis te zijn! Dan is dit de baan die je zoekt!
Niveau: MBO
Standplaats: Den Haag
Specialisatie: Mechanica, Werktuigbouwkunde
keyboard_arrow_up