Vacatures in het werkveld:

Afval

Het werkveld afval houdt zich bezig met het beheren van afvalstoffen en het verminderen van de negatieve impact van afval op het milieu en de volksgezondheid. Dit omvat het ontwerpen en implementeren van afvalbeheersystemen, het monitoren en reguleren van afvalverwerking en het promoten van duurzame afvalpraktijken.
Professionals in dit werkveld werken in verschillende sectoren, waaronder overheidsinstellingen, non-profitorganisaties, afvalbeheerbedrijven en adviesbureaus. Hun werk varieert van beleidsontwikkeling en regelgeving tot operationeel beheer en educatie en voorlichting.
Duurzaam afvalbeheer is een belangrijk onderwerp geworden in de moderne samenleving, omdat we ons steeds meer bewust worden van de beperkte middelen van de aarde en de noodzaak om afval te verminderen en te hergebruiken. Het werkveld afval speelt een cruciale rol bij het bijdragen aan een circulaire economie en het verminderen van de impact van menselijke activiteiten op het milieu.

vacatures-bij-Dar

Relatiebeheerder – Openbare Ruimte

Relatiebeheerder Openbare Ruimte Nijmegen Introductie “Verbinder met toekomstvisie.” Organisatie Dar, gevestigd in de regio Nijmegen, is dé partner voor het schoonhouden van zeven aangesloten gemeenten. Met een breed dienstenpakket op het gebied van afvalbeheer en beheer openbare ruimte, zijn wij toegewijd aan duurzaamheid en kwaliteit. Voor ons team Advies en Relatiebeheer zijn wij op zoek naar een Relatiebeheerder Openbare Ruimte.…
Niveau: MBO
Standplaats: Nijmegen
Specialisatie: (Q)HSE, Advies, Afval, Bouwkunde, Milieu, Milieutechniek, Planologie
keyboard_arrow_up