Vacatures in het werkveld:

Energietechniek

Het werkveld energietechniek houdt zich bezig met de technologie en technische processen die betrokken zijn bij de opwekking, distributie en opslag van energie. Dit omvat zowel traditionele als duurzame energiebronnen.
Professionals in de energietechniek werken aan de ontwikkeling en implementatie van energieopwekkings- en opslagsystemen, zoals windturbines, zonnepanelen, waterkrachtcentrales en batterijopslagsystemen. Daarnaast houden zij zich bezig met de optimalisatie van bestaande energieprocessen, zoals het verbeteren van de efficiëntie van energiecentrales en het ontwikkelen van slimme energienetwerken.
Er zijn verschillende functies mogelijk binnen de energietechniek, zoals ingenieurs, onderzoekers, ontwerpers en technici. De energietechniek is een snelgroeiend werkveld vanwege de toenemende vraag naar duurzame energiebronnen en de behoefte aan verbetering van energie-efficiëntie.

vacatures-bij-Kitech Recruitment BV

Mechanical Engineer

Do you want to secure your spot as a mechanical engineer on an international engineering consultancy? Does a combination of proven technologies and promising new sustainable solutions sound interesting to you? Don’t wait!
Niveau: HBO, WO
Standplaats: The Hague
Specialisatie: Chemie, Energietechniek, Mechanica