Je vacature onder de aandacht bij jouw doelgroep

Naast de vacaturebank JobTec.nl wordt je vacature weergegeven bij gerelateerde websites in de juiste branche. Onderdeel van dit netwerk zijn o.a. InfraMatch.nl, BouwMatch.nl, MilieuMatch.nl, QHSE-vacatures.nl en EngineersOnly. Daarnaast werken wij ook constant aan bredere exposure van jouw vacatures in de branche. Wij werken bijvoorbeeld samen met de VVM (Vereniging v. Milieuprofessionals) om milieugerelateerde vacatures extra onder de aandacht te brengen.

Vacatures via social media

Als technische vacaturebank is het uiteraard ook belangrijk om aanwezig te zijn op Social Media. Ook hierbij vinden wij het van belang om kandidaten gericht te bereiken. Daarom worden uw vacatures door middel van branchegerichte twitterkanalen verspreid. Deze kanalen zijn ieder gericht op specifieke sectoren. @werkintechniek, @milieujobs, @ingenieursjobs, @infravacatures en @bouwmatch zijn een paar voorbeelden. Op deze manier heeft u optimaal bereik via social media.

 

Profiteren van ons netwerk

Als je er voor kiest om je technische vacatures op JobTec.nl te plaatsen profiteer je automatisch van ons uitgebreide netwerk.

Kies je vacature-pakket